top of page

Vi i Vilje Bionics er stolte over å kunngjøre et nytt og spennende kapittel i vår reise. Vi har etablert partnerskap med Blatchford Ortopedi AS, Norges største ortopeditekniske virksomhet, og Sunnaas sykehus, landets fremste og største spesialistsykehus innen fysikalsk medisin og rehabilitering.


Dette strategiske samarbeidet markerer et betydelig skritt fremover i vårt mål om å revolusjonere ortopedisk teknologi. Vår visjon er å gjøre banebrytende løsninger tilgjengelige for de som trenger dem mest.


I tillegg er vi svært glade for å ha mottatt et tilskudd på 3 975 000 NOK fra Innovasjon Norge. Denne finansieringen, sammen med våre allianser med to internasjonalt anerkjente aktører i vårt felt, Blatchford og Sunnaas, representerer en betydelig milepæl og en vesentlig anerkjennelse av vårt arbeid. Med ekspertisen til landets fremste fagfolk innen ortopediske hjelpemidler og fysikalsk medisin, driver vi utviklingen av verdens første robotiske eksoskjelett for hele armen. Dette er et viktig skritt mot å forberede oss for kommersialisering i 2025.


Victor Hoff, CEO i Blatchford Ortopedi AS, uttrykker stor entusiasme for samarbeidet: "I over et år har Blatchford Arendal hatt gleden av å samarbeide med Vilje Bionics AS, og erfaringene har vært udelt positive gjennom kunnskapsdeling begge veier. Utviklingen av robotarmen vil forandre menneskers liv, og drømmer om å klare å gjøre mer selv vil snart bli realisert. Nå er samarbeidet formalisert, og vi er stolte av å være en strategisk samarbeidspartner for Vilje Bionics. Vi ser frem til fortsettelsen."

Represententanter fra Blatchford Ortopedi Arendal og Vilje Bionic

Lene Mosberg, leder av Testbed på Sunnaas sykehus HF, understreker også viktigheten av samarbeidet: "Gjennom testbed på Sunnaas samarbeider sykehuset med bedrifter som utvikler fremtidsrettede produkter og løsninger for våre pasienter. Vilje er et godt eksempel på dette, og vi håper og tror at eksoskjelettet vil kunne gjøre en forskjell for de som i dag har en arm som de av ulike grunner ikke får brukt."

Representanter fra Sunnaas Sykehus HF og Vilje Bionics

Kristin Willoch Haugen, regiondirektør i Innovasjon Norge Oslo Viken, legger til: "Helseindustrien er et viktig satsingsområde for Norge, og vi i Innovasjon Norge Oslo Viken ser at det skjer mye god helseinnovasjon i denne regionen. Vilje Bionics er et spennende og kompetent helseteknologiselskap som kan bidra til å heve livskvaliteten til personer med nedsatt funksjonsevne i armer og hender. Slike løsninger kan også gi stor samfunnsøkonomisk gevinst dersom de lykkes. Finansieringen fra Innovasjon Norge skal bidra til å avlaste gjenstående risiko i utviklingen av selskapets første produkt, ABELarm, som forventes å lanseres i 2025."


Med disse partnerskapene og støtten fra Innovasjon Norge, tar Vilje Bionics et avgjørende skritt mot å realisere vår visjon om å gjøre om drømmer til muligheter med helseteknologi.


For å få et grundigere innblikk i våre siste fremskritt og detaljert omtale av disse spennende utviklingene les artikkelen på Shifter:
Comments


bottom of page