top of page

Som del av en viktig milepæl i prosjektsamarbeidet med Trøndelag Ortopediske Verksted (TOV) har representanter fra Vilje Bionics besøkt TOV for videre utvikling av hjelpemiddelet.



I en uke dager fikk medlemmer fra Vilje-teamet være med på reisen en bruker, ortopediingeniør og ortopediteknikker må gjennom fra måltaking, prøving til ferdig tilpasset ortopedisk hjelpemiddel. Medlemmene fra Vilje fikk en bratt læringskurve når de fikk delta i en arbeidsprosess med rask prototyping og produksjon for å teste ulike konsepter. Samarbeidet har resultert i verdifull ny kunnskap hos teamets medlemmer, og en nydelig gipsbyste av overkroppen til vår produktansvarlig.


«Gjennom besøket vårt hos TOV har vi kvernet på sentrale problemstillinger i utviklingen av hjelpemidlet vårt sammen med ortopediteknikere og ortopediingeniører. Gjennom prototyping og testing en hel uke har vi tatt utviklingen et stort skritt videre, samtidig som vi har fått en unik innsikt i hvordan ulike teknikker kan brukes til å tilpasse hjelpemidler til hver enkelt bruker.» -Eirik Bodsberg, Teknisk ansvarlig





bottom of page